پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (٨ اردیبهشت ماه١۴٠٣) | وزش باد و بارش باران در برخی از مناطق استان واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار، ۵ مصدوم برجای گذاشت آیا انجام اقدامات زیبایی در دوران بارداری ممنوع است؟ روند کاهشی داوطلبان پسر برای ورود به دانشگاه | کاهش حدود ۳ درصدی داوطلبان پسر در خراسان رضوی طی یک سال زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی اعلام شد + مبلغ مستمری دستگیری چند سارق با ده‌ها فقره دزدی در مشهد بهترین دمنوشی که از اضافه‌وزن جلوگیری می‌کند مبنای افزایش حقوق بازنشستگان باید اجرای صحیح ماده ۹۶ قانون تامین‌اجتماعی باشد افزایش ۷ درصدی اهدای خون در خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری وضعیت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را شرح می‌دهد علت ریزش مو در زنان به‌دلیل کمبود کدام ویتامین است؟ | دلایل ریزش مو در زنان قتل مدیرعامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو در تهران (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا سشوار برای مو خوب است؟ | ۳ راه ساده برای کاهش ضرر استفاده از سشوار نماینده کارگران: سپردنِ تعیینِ مزد به مجلس به معنای بی‌صداترکردنِ کارگران است بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | هر آنچه درباره زیتون باید بدانید برای رفع خستگی این غذا‌ها را بخورید دبیر کل خانه کارگر: دربرابر هر تصمیمی که بوی مقابله با امنیت شغلی بدهد، خواهیم ایستاد ورود سامانه بارشی به کشور طی سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) رفتار صحیح با کودکانی که زیاد کابوس می‌بینند | ۵ اقدامی که باید هنگام کابوس دیدن کودکتان انجام دهید افزایش تعطیلات آخر هفته آرامش خوبی بین شاغلان ایجاد خواهد کرد
سرخط خبرها

آشنایی با علائم بیماری «سه گانه» زیر مجموعه سرماخوردگی

  • کد خبر: ۱۴۴۱۹۸
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۸
آشنایی با علائم بیماری «سه گانه» زیر مجموعه سرماخوردگی
ترکیبی از کووید، آنفلوآنزا و ویروس سین‌سیشیال تنفسی (RSV) چیزی که به عنوان «سه‌گانه» امسال شناخته شده موجب افزایش موارد بستری در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی است.

به گزارش شهرآرانیوز، ویروس سین‌سیشیال تنفسی مدت‌هاست که وجود دارد و در واقع هر ساله باعث حدود ۱۴هزار مرگ در سالمندان می‌شود و بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها  (CDC)، برآوردهای اولیه برای فصل ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ شامل ۵۰۰۰ مرگ مرتبط با آنفلوآنزا بود. این میزان کاهش قابل توجهی نسبت به سال‌های گذشته، قبل از کووید (۲۰۱۹ تا۲۰۲۰ به میزان ۲۵هزار مرگ) را ثبت کرده است.

با افزایش موارد عفونت در هر سه بیماری تنفسی، محافظت از خود مهمتر از همیشه است اما اگر احساس بیماری می‌کنید، چگونه می‌توانید دریابید که به کدام ویروس مبتلا شده‌اید تا بتوانید به دنبال درمان مناسب باشید؟ خوشبختانه، علائم در بین این سه بیماری تنفسی به اندازه کافی متفاوت است تا شما آن را شناسایی کنید.

یک نکته مهم که باید به خاطر داشته باشید این است که امکان ابتلا به بیش از یک ویروس به‌طور همزمان وجود دارد و عفونت‌های همزمان در کودکان رایج است. اگر ترکیبی از علائم را می‌بینید و نمی‌توانید بیماری را تشخیص دهید، مراجعه به پزشک ایده خوبی است.

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای تشخیص آنچه شما یا فرزندتان به آن مبتلا شدید این است که به علائم بسیار خاص توجه کنید. به عنوان مثال، طبق گفته آکادمی اطفال آمریکا، کووید-۱۹ تنها یکی از سه عفونتی است که باعث از دست دادن ناگهانی بویایی و چشایی می‌شود.

کارشناسان بیمارستان متدیست نیویورک-پرسبیتریان بروکلین اظهار کردند: همه کسانی که به کووید مبتلا می‌شوند این مورد را تجربه نمی‌کنند اما در واقع حدود ۴۰ درصد از بیماران حس بویایی و تا ۵۵ درصد حس چشایی خود را از دست می‌دهند. با این حال، از دست دادن این حواس احتمالا ابتلا به کووید را تأیید می‌کند.

ویروس سین‌سیشیال تنفسی دارای یک علامت منحصر به فرد است و طبق گفته کلینیک کلیولند ایالات‌متحده، این تنها یکی از سه عفونتی است که باعث خس خس سینه می‌شود. از سوی دیگر، آنفلوآنزا یکی از سه عفونت با احتمال بیشتری است که باعث تب بسیار بالا (تا ۱۰۴ درجه فارنهایت) می‌شود.

برخی از علائم جدی در دو مورد از عفونت‌ها مشترک هستند به عنوان مثال، هم کووید و هم آنفلوآنزا باعث سردردهای بسیار بد، گلودرد و از دست دادن اشتها می‌شوند اما ویروس سین‌سیشیال تنفسی معمولا این علائم را ندارد و در حالی که شناخته شده است که کووید باعث استفراغ یا اسهال می‌شود اما ویروس سین‌سیشیال تنفسی و آنفلوآنزا کمتر این علامت را نشان می‌دهند.

هر سه بیماری تنفسی علائم مشترکی دارند، از جمله خستگی و تنگی نفس بنابراین تشخیص آنها بر این اساس دشوار است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->