مجازات حبس برای مخدوش کردن پلاک خودرو همه مردم در معرض پرتوهای فرابنفش هستند + اثرات یو وی و راه مقابله تصادف ۲ خودروی سواری در محور مشهد-نیشابور با ۸ مصدوم تغییر الگوی باروری کشور در کوتاه‌مدت نجات چهار شهروند از حریق منزل در خیابان امامت مشهد (۵ مرداد ۱۴۰۳) مرگ ۳۵ ایرانی بر اثر تیراندازی در مراسم‌های عروسی و عزا هشدارهای ایمنی آتش نشانی مشهد برای پیشگیری از حریق در گرمترین روز‌های سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد تا ۹ مرداد ۱۴۰۳ برنامه‌های سفرتان را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک نگذارید| دزدها در کمین یک فرصت معدوم سازی سه تن مواد غذایی فاسد در سبزوار ساعت فعالیت ادارات و بانک های مشهد و خراسان رضوی در روزهای شنبه و یکشنبه (۶ و ۷ مرداد ۱۴۰۳) تغییر کرد + جزئیات گرمای مشهد نگران کننده نیست تولید گوشت حلال غیرحیوانی در کشور خدمات غیرحضوری برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران با اپلیکیشن «تأمین‌من» آخرین اخبار از وضعیت ایرانی‌های بازمانده در عربستان تداوم هوای گرم تا ۳ روز آینده در اغلب مناطق کشور (۵ مرداد ۱۴۰۳) گرما در خراسان رضوی به بالاترین حد خود در یک سال اخیر می‌رسد (۵ مرداد ۱۴۰۳) سقوط چرخ و فلک در تربت حیدریه | ۷ نفر مصدوم شدند (۵ مرداد ۱۴۰۳) آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین از فردا شنبه (۶ مرداد ۱۴۰۳) | میزان افزایش قیمت‌ها مشخص نیست زلزله نسبتا شدید گهواره کرمانشاه را لرزاند + جزئیات(۵ مرداد ۱۴۰۳) اعترافات تکان دهنده عاملان قتل پسر جوان در جنوب تهران| مشروبات الکلی مصرف کرده بودیم قتل پیرمرد تهرانی توسط همسایه| نزاع بر سر زباله خون به پا کرد
سرخط خبرها

آشنایی با علائم بیماری «سه گانه» زیر مجموعه سرماخوردگی

  • کد خبر: ۱۴۴۱۹۸
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۸
آشنایی با علائم بیماری «سه گانه» زیر مجموعه سرماخوردگی
ترکیبی از کووید، آنفلوآنزا و ویروس سین‌سیشیال تنفسی (RSV) چیزی که به عنوان «سه‌گانه» امسال شناخته شده موجب افزایش موارد بستری در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی است.

به گزارش شهرآرانیوز، ویروس سین‌سیشیال تنفسی مدت‌هاست که وجود دارد و در واقع هر ساله باعث حدود ۱۴هزار مرگ در سالمندان می‌شود و بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها  (CDC)، برآوردهای اولیه برای فصل ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ شامل ۵۰۰۰ مرگ مرتبط با آنفلوآنزا بود. این میزان کاهش قابل توجهی نسبت به سال‌های گذشته، قبل از کووید (۲۰۱۹ تا۲۰۲۰ به میزان ۲۵هزار مرگ) را ثبت کرده است.

با افزایش موارد عفونت در هر سه بیماری تنفسی، محافظت از خود مهمتر از همیشه است اما اگر احساس بیماری می‌کنید، چگونه می‌توانید دریابید که به کدام ویروس مبتلا شده‌اید تا بتوانید به دنبال درمان مناسب باشید؟ خوشبختانه، علائم در بین این سه بیماری تنفسی به اندازه کافی متفاوت است تا شما آن را شناسایی کنید.

یک نکته مهم که باید به خاطر داشته باشید این است که امکان ابتلا به بیش از یک ویروس به‌طور همزمان وجود دارد و عفونت‌های همزمان در کودکان رایج است. اگر ترکیبی از علائم را می‌بینید و نمی‌توانید بیماری را تشخیص دهید، مراجعه به پزشک ایده خوبی است.

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای تشخیص آنچه شما یا فرزندتان به آن مبتلا شدید این است که به علائم بسیار خاص توجه کنید. به عنوان مثال، طبق گفته آکادمی اطفال آمریکا، کووید-۱۹ تنها یکی از سه عفونتی است که باعث از دست دادن ناگهانی بویایی و چشایی می‌شود.

کارشناسان بیمارستان متدیست نیویورک-پرسبیتریان بروکلین اظهار کردند: همه کسانی که به کووید مبتلا می‌شوند این مورد را تجربه نمی‌کنند اما در واقع حدود ۴۰ درصد از بیماران حس بویایی و تا ۵۵ درصد حس چشایی خود را از دست می‌دهند. با این حال، از دست دادن این حواس احتمالا ابتلا به کووید را تأیید می‌کند.

ویروس سین‌سیشیال تنفسی دارای یک علامت منحصر به فرد است و طبق گفته کلینیک کلیولند ایالات‌متحده، این تنها یکی از سه عفونتی است که باعث خس خس سینه می‌شود. از سوی دیگر، آنفلوآنزا یکی از سه عفونت با احتمال بیشتری است که باعث تب بسیار بالا (تا ۱۰۴ درجه فارنهایت) می‌شود.

برخی از علائم جدی در دو مورد از عفونت‌ها مشترک هستند به عنوان مثال، هم کووید و هم آنفلوآنزا باعث سردردهای بسیار بد، گلودرد و از دست دادن اشتها می‌شوند اما ویروس سین‌سیشیال تنفسی معمولا این علائم را ندارد و در حالی که شناخته شده است که کووید باعث استفراغ یا اسهال می‌شود اما ویروس سین‌سیشیال تنفسی و آنفلوآنزا کمتر این علامت را نشان می‌دهند.

هر سه بیماری تنفسی علائم مشترکی دارند، از جمله خستگی و تنگی نفس بنابراین تشخیص آنها بر این اساس دشوار است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->